Zaterdag 21 mei 23.00 uur

LICHTJESROUTE

LICHTJESROUTE

•  Wanneer

Op zaterdagavond 21 mei om 23.00 uur houden we een Lichtjesroute. Tijdens dit gedachtenismoment staan we stil bij onze dierbaren die ziek zijn of zijn overleden. Het moment om elkaar te steunen en dicht bij elkaar te zijn. Rondom het parcours staan Licht-Kaarsen met persoonlijke wensen en gedachtes, om dierbaren te gedenken of steun te geven. De eerste uren van de nacht worden zo een mooie Lichtjesroute over het parcours.

 

•  Wat

Licht-Kaarsen zijn waxinelichtjes die op een bedje zand geplaatst worden in een kaarsenzak. Naar eigen inzicht kun je de kaarsenzakken decoreren. Bijvoorbeeld door het te voorzien van tekst, foto of schildering of andere decoratie.

 

• Hoe

Als deelnemer van Zet Een Stap Tegen Kanker kun jij kaarsenzakken afhalen bij ons Informatiepunt. Vervolgens kun je deze kaarsenzakken in je eigen omgeving verkopen voor € 2,00. Op die manier gebruik je de verkoop van kaarsenzakken om geld in te zamelen én om samen een mooie Lichtjesroute te maken.

 

• Praktisch

Tijdens het evenement kunnen mensen de gedecoreerde (en betaalde) kaarsenzakken inleveren bij de Informatiebalie, waarna ze worden voorzien van zand en een waxinelichtje. De organisatie zorgt ter plaatse voor waxinelichtjes en zand. Daarna worden de Licht-Kaarsen langs het parcours geplaatst of geef je ze zelf een mooi plekje. We vertrouwen er op dat je de niet verkochte kaarsenzakken weer netjes inlevert.

 

• Waar

De kaarsenzakken zijn af te halen op ons Informatiepunt bij Van der Capellen Scholengemeenschap, Lassuslaan 230, 8031 XM Zwolle.

Het Informatiepunt is op schooldagen geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

 

stichting Zet Een Stap Tegen Kanker

zwolle@zeteenstaptegenkanker.nl

 

Bank: NL57 BUNQ 206 573 62 59

KvK Zwolle: 84206551

RSIN : 863131955

 

Deze website is met veel liefde gemaakt door zwietart.nl